bestemmingen Nederland

Noordwijk aan Zee een sjieke bedoeling

Mannen liepen rond in driedelig pak en droegen aan hun hand een trofeevrouw. Daar kwam ik binnen in mijn jeans en sneakers. Ik werd dan ook flink bekeken.

Met de auto op weg richting Noordwijk aan Zee. Ik had voor een nacht een hotel geboekt in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Onderweg genoot ik van de uitgestrekte tulpenvelden en het Nederlandse landschap. Af en toe stopte ik de auto even om een foto te maken. Hotel Huis ter Duin in Noordwijk

Bij het hotel aangekomen, lag de rode loper uitgerold voor de ingang van het hotel. Een erg sjieke bedoeling. Het hotel is van de buitenkant behoorlijk groot. Bij binnenkomst zie je de grote kroonluchters bewerkt met juwelen. Alles was bewerk met goud, de trap, spiegels en zelfs de deurklinken. leuke hippe strandtent Strandclub Witsand

Mannen liepen rond in driedelig pak en droegen aan hun hand een trofeevrouw. In de meeste gevallen een veel jongere vrouw in een nette strakke rok tot een tien centimeter boven de knieën. De gemiddelde hakhoogte bedroeg twaalf centimeter. Daar kwam ik binnen in mijn jeans en sneakers. Ik werd dan ook flink bekeken. Van onder naar boven werd ik gekeurd. De afwijzing was duidelijk van mensen hun gezicht af te lezen. grote kroonluchters bewerkt met juwelen

Na het inchecken ging ik met een glazen lift naar mijn hotelkamer. Het uitzicht vanuit de kamer was erg mooi. De badkamer was gedateerd, maar daar was de prijs voor de overnachting dan ook naar. Het bed was perfect en daar gaat het om. uitzicht vanuit de kamer was erg mooi

‘s Avonds maakte ik een wandeling over het strand en genoot van de zonsondergang. Ik vroeg mij wel af hoe de stilettovrouwen met hun hakken door het zand baggeren. Waarschijnlijk kwamen zij niet verder dan de boulevard. Het was deze avond vrij rustig op het strand. Ik genoot van de zonsondergang

Verderop stond een leuke hippe strandtent genaamd Strandclub Witsand. Nu begreep ik direct waarom het zo rustig was op het strand, alles mensen zaten in deze strandclub. Het was behoorlijk druk. Het eten was heerlijk. Echt de moeite waard om bij langs te gaan. leuke hippe strandtent Strandclub Witsand

Tip: Hotel Huis ter Duin is een duur hotel. Kijk voor een last minute, dat scheelt een hoop geld. Let op, voor het parkeren moet je wel apart betalen en ook het ontbijt zit er meestal niet bij inbegrepen.

Geef een reactie